Dr. Molnár Krisztián és dr. Mészáros Lajos felajánlása

2023.12.15. 17:35

Ercsi – Egy teherautónyi adomány érkezett a család udvarára

Egy teherautónyi tűzifát adományozott egy ercsi családnak a saját költségén dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő.

Molnár Emese

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Mint azt dr. Molnár Krisztián elmondta, a képviselővel már hagyományuk, hogy felkeresnek egy-egy családot azért, hogy adományukkal szebbé tegyék az ünnepeket, könnyítsenek a kiadási terheiken. Tavaly például egy dunaújvárosi családnak vásároltak és szállíttattak tűzifát, idén pedig egy ercsi családra esett a választásuk, Gólics Ildikó, a település alpolgármesterének közbenjárásával. A Balogh család három generációja él a savanyúréti ingatlanban, ahová pénteken délután érkezett a segítség. Szerény körülmények között élnek, és az látható, hogy becsülettel és tisztességgel nevelik a gyermekeket, unokákat, akik tanulnak és dolgoznak. Hatalmas segítséget jelent nekik a tűzifa-adomány, amely Balogh Lászlóné szerint biztosan elég lesz a téli szezonban. Hálával és köszönettel fogadták az adományt.

Dr. Mészáros Lajos kiemelte, ezzel a felajánlással arra is szeretnék felhívni a figyelmet, hogy aki tud, lehetősége szerint segítse a rászorulókat az év minden napján. Ezt a mostani tűzifaadományt a szállítással együtt saját költségén vállalta az elnök és a képviselő, a megvalósításban pedig a Vadex Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. munkatársai működtek közre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában