Szabadstrand

2023.05.15. 14:00

Passatosok, ha találkoznak

Május 13-án Volkswagen Passat autóstalálkozót tartottak a dunaújvárosi szabadstrandnál. Az esemény egy baráti kezdeményezésből szerveződött. A szálak egészen Békéscsabáig nyúlnak, ahonnan elindult a találkozó ötlete a közösségi média segítségével. Majd a szervezéshez egy dunaújvárosi fiatalember is csatlakozott és így esett a választás a helyi szabadstrand csodálatos, füves, fás területére.

Szentes Kitti

Fotó: Szentes Kitti

Összesen huszonegy Volkswagen Passat típusú autó gyűlt össze a borús idő ellenére. A szervezők délelőtt tíz órától várták az érkezőket. A szebbnél szebb autók pedig folyamatosan érkeztek a találkozóra. Különlegessége a találkozónak, hogy a legöregebb autó 31 éves volt, egy nagyon szép állapotú tűzpiros Passat, gazdája büszén is mutatta meg a többi tulajdonosnak, érdeklődőknek.

Fotó: Szentes Kitti

A nap baráti beszélgetésekkel, fotózkodással, illetve az autókban való gyönyörködéssel telt. Nem volt gumifüstölés, se felvonulás mégis egy tartalmas kellemes nap kerekedett ki az interneten szerveződött és Dunaújvárosban megvalósított autóstalálkozón. Majd a nap végén mindenki hazaindult, s közben már a következő találkozó szerveződött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában