Vidám búcsú az óévtől

2022.12.31. 10:00

Ma van a Gergely-naptár szerinti esztendő utolsó napja

Török Tímea

Várady Anna Lea és Szabó Fruzsina önfeledt boldogsággal készülnek a közelgő szilveszteri bulijukra Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Dunaújváros - Szilveszter, az újév előestéje. Elnevezését onnan kapta, hogy ezen a napon van Szent Szilveszter pápa ünnepe a katolikus egyházban. Sok helyütt családi összejövetelekkel, evéssel-ivással, különféle rendezvényekkel és tűzijátékokkal ünneplik. 
Várady Anna Lea és Szabó Fruzsina (képünkön) családi körben ünnepelnek majd. Kicsik és nagyok közösen fognak bulizni, amihez fontos előkészületként Váradyné Annamária kíséretében már jó előre beszerezték az ördögnyelvet és a parókákat a stílusos parádéhoz. 
Mint megtudtuk, családi retródiszkóval ünnepelnek, ahol a közös kedvencük, a country zene dallamaira fognak táncolni. Kicsit tovább fennmaradhatnak majd a gyerekek, és a táncos mulatság mellett finom falatokkal várják majd az új évet. Ugyanakkor Annamária azt kívánja 2023-ra, hogy az integrált acélgyártás élhessen tovább a városban, hogy legyen hol dolgozniuk a felnőtteknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában