Gárdony

2022.04.13. 12:15

Egészségnapot tartottak a művelődési házban

A bűnmegelőzés jegyében tartottak foglalkozásokat a Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai.

duol.hu

A korábbi évekhez hasonlóan idén is részt vettek az Ercsi Rendőrőrs munkatársai április 9-én Ercsiben, az Eötvös Művelődési Házban az Egészséges Életmód Egyesület által rendezett egészségnapon. 

A járművek védelmét segítő tanácsokat is adtak Fotók: police.hu

Az eseményen Bali Imre rendőr főtörzszászlós, az Ercsi Rendőrőrs csoportparancsnoka az érdeklődőknek bemutatta a „részeg szemüveg” hatásait (ki is lehetett próbálni), továbbá bűnmegelőzési tanácsokkal és játékos tesztekkel fogadta az eseményre kilátogatókat. 

A „részeg szemüvegben” járás...

Nyolcas Tünde rendőr őrnagy, a Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési előadója és Raczkó Dóra Tamara rendőr őrmester, az Ercsi Rendőrőrs járőre, ingyenes BikeSafe-regisztrációval és a járművek védelmét segítő hasznos tanácsokkal látták el a tulajdonosokat, ezzel elősegítve a vagyonbiztonságot. A program lényege, hogy a regisztráció alkalmával minden, a kétkerekűre vonatkozó fontos adatot rögzítenek, ami egy későbbi esetleges kerékpárlopás esetén megkönnyíti a rendőrség munkáját, valamint elősegíti azt, hogy a kerékpár mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához. 
Aki nem tudott részt venni a rendezvényen, de érdekli a program, szeretné a kerékpárját regisztrálni, az a www.bikesafe.hu weboldalon bármikor megteheti. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában