tanulmányi verseny

2021.11.19. 13:00

Remekeltek a Széchenyi diákjai

duol.hu

A DUE Komplex Természettudományi Versenyt hirdetett általános iskolás és középiskolás diákok számára a dunántúli régióban. A 3 fős csapatoknak fizika, matematika és kémia tantárgyakból kellett próbára tenni a tudásukat. Mint arról a Széchenyi István Gimnázium beszámolt, diákjaik remekül szerepeltek mindkét kategóriában. A 8. e osztály csapata a Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola után a második helyen végzett.

A Vasaji László Nimród, Pillár Bence és Süli Henrietta alkotta gimis csapatot Müllerné Ódor Marianna és Garamszeginé Szűcs Ildikó készítette fel a versenyre. A középiskolás kategóriában indult 12. a osztály csapata a dobogó legfelső fokára állhatott, megelőzve ezzel a paksi Energetikai Technikum és a várpalotai Thuri György Gimnázium csapatait. A dunaújvárosi tanulókat, Juhász Adorjánt, Komlósi Grétát és Homolya Zoltánt tanáraik, Szendrei Zoltán, Fekete Zoltán és Molnár Zoltánné készítette fel a megmérettetésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában