Szent Pantaleon Kórház

2021.09.25. 18:00

Elismerésben részesültek a kórház szakdolgozói

Főnővéri értekezlet keretében köszöntötte Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló néhány szolgálati elismerésben részesült szakdolgozót. 

duol.hu

20210226 Dunaújváros Szent Pantaleon Kórház - COVID-19 oltó pont Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Az ápolásvezetés a következő időszakban főnővéri értekezletek keretében fogja megköszönni azon dolgozók több évtizedes munkáját, akik ebben az évben 25, 30, 40 éves szolgálati jogviszonyuk alapján részesülnek elismerésben. Az alábbi munkatársak kaptak meghívást a szeptemberi értekezletre, akik közül a megjelenteknek emléklap átnyújtása kíséretében gratuláltak a vezetők.

Forrás: facebook

25 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján részesült elismerésben:

Magyari Zoltán betegszállító, Takács Eszter ápoló/asszisztens a traumatológiai osztályról, Kovács Gyöngyi aneszteziológiai szakasszisztens és Papp Tamásné ápoló az intenzív osztályról, Polák Józsefné adminisztrátor az infektológiai osztályról, Veres Lajosné ápoló a krónikus belgyógyászatról, Szigeti Szilvia védőnő a szülészet-nőgyógyászati osztályról, Kovácsné Csáki Barbara röntgenasszisztens a tüdőgondozóból, Márta-Varga Krisztina ápoló a fül-orr-gégészeti osztályról, Fogas Andrea asszisztens a reumatológiáról, Nádasi Huba műtőssegéd a központi műtőszolgálattól.

30 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján részesült elismerésben: Bánfalvi Zoránné ápoló az infektológiai osztályról, Deákné Petánszki Klára Erzsébet ápoló a pszichiátriai osztályról, Urgyán Miklós ápoló az általános sebészeti osztályról, Szlivonné Törkő Andrea adminisztrátor a traumatológiai osztályról, Kemény Jusztina kisegítő a gondnokságról, Lakatosné Tumpek Kinga főnővér-helyettes a csecsemő- és gyermekosztályról, Rácz Tiborné asszisztens az EKG-ból.

40 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján részesült elismerésben: Homonnainé Brettner Helga aneszteziológiai szakasszisztens az intenzív osztályról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában