Dunaújvárosi Egyetem

2021.04.22. 09:00

Lányok napja az egyetemen

Brousil Csaba

20210119 Dunaújváros Illusztráció A Dunaújvárosi Egyetem főépülete Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

2021. április 22-én 9 és 12 óra között idén tizedik alkalommal rendezik meg a Lányok napját. A jubileumi alkalom sajnos a vírushelyzetre való tekintettel online keretek között kerül megrendezésre. Az esemény az „Airmeet” felületen lesz elérhető. A Lányok napja egy országos, szakmákat népszerűsítő pályaorientációs nap diáklányok részére. Ezen a napon felső tagozatos általános és középiskolás lányok látogatják meg az ország vállalatait, egyetemeit és kutatóintézeteit, ahol interaktív programokon keresztül, gyakorló szakemberektől ismerhetik meg a tudományok, a technológia és az informatika világát. A Dunaújvárosi Egyetem idén részt vesz az említett eseményen. Az egyetem standjához érkező lányok és hölgyek teljes körű betekintést kaphatnak az intézmény mindennapjaiba, képzéseibe és karrierlehetőségeibe – adta hírül a városi egyetem hivatalos honlapja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában