DUE info

2021.04.26. 19:00

A Magyar Rádió volt promóciós vezetője lesz a Junior Business Cafe következő előadója

Áprilisban újult erővel folytatódik a Junior Business Cafe! A mostani előadás vendége nem más lesz, mint a közismert műsorvezető, sportriporter Tomka Tivadar.

duol.hu

20210119 Dunaújváros Illusztráció A Dunaújvárosi Egyetem főépülete Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

A programsorozat célja, hogy az előadásokon résztevő hallgatóság a pályázati lehetőségnek köszönhetően belátást kapjon a sikeres vállalkozások kialakításába és azok üzemeltetésébe, írja az uniduna.hu.

A Junior Business Cafe előadója csütörtökön 10 óra 30 perckor Tomka Tivadar lesz, aki műsorvezetője, szerkesztője, sportriportere, kommentátora, külföldi tudósítója, sőt promóciós vezetője is volt a Magyar Rádiónak az elmúlt 25 évben. A 2012-es londoni olimpiáról a helyszínről közvetítette a sporteseményeket. Dolgozott a Magyar Televízióban is, rengeteg magazinnak írt publikációkat. Vendégünk a Magyar Birkózó Szövetség egykori kommunikációs vezetője, aki az online világban is jártas.

Az előadás időpontja: 2021. április 29. 10:30

Helye: Teams felülete

Belépési csapatkód: 2f3utdn

A csapatra mutató hivatkozás:

Az előadásra várunk minden kedves érdeklődőt sok szeretettel!

A program az EFOP-3.6.1.-16-2016-00003 programsorozat keretén belül valósul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában