oltás

2021.03.18. 07:30

Olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá

Várkonyi Zsolt

Budapest, 2021. február 28. Oltáshoz elõkészítik a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyagát Budapesten, a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetben 2021. február 28-án. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Az emberek életét végigkísérték a különböző járványok, katasztrófák. Egyre több vélemény hangzik el ma a koronavírus elleni különböző védőoltásokról is. Lassan olyanná kezd ez válni, mint a foci. Mindenki ért hozzá. Olvasom, az egykori Jugoszláviában közel harminc éve felütötte a fejét a fekete himlő. A hatóságok tették a dolgukat. Gyakorlatilag a járvány kihirdetése után 10 nap leforgása alatt beoltottak 18 millió embert. Egyféle vakcina volt, azzal oltották be majdnem az ország egész lakosságát. Kétely, kérdés nélkül álltak sorba az emberek. Mindenki azért dolgozott, hogy mielőbb túl legyenek rajta. Jó lenne, ha a koronavírus-vakcinát ellenzők is ezt tartanák szem előtt.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában