Perkáta

2020.11.12. 09:00

Szociális tűzifa igényelhető

Perkáta Nagyközség Önkormányzata idén is sikerrel pályázott a Belügyminisztériumhoz szociális tűzifa támogatásért. A támogatás összege 149 erdei köbméter tűzifa vásárlását jelenti, amit a részükre kijelölt állami tulajdonú Vadex Zrt-től szereztek be – tájékoztatott Oláh István alpolgármester a perkata.hu oldalon.

duol.hu

A támogatást az elmúlt évekhez hasonló jövedelemhez kötött feltételekkel kívánják nyújtani, amely azt jelenti, hogy minden pozitívan elbírált kérelmet 1-1 erdei köbméter szociális tűzifa biztosításával támogatnak- olvasható a közlemény Perkáta Nagyközség hivatalos weboldalán.

Szociális tűzifa hozzájárulást lakásonként egy személy részére legfeljebb egy alkalommal lehet megállapítani, függetlenül a lakásban élő személyek és háztartások számától.

A természetben nyújtott tűzifa támogatás megállapítására a rendelkezésre álló famennyiség e célú felhasználásáig van lehetőség. A tűzifa házhozszállításáról Perkáta Nagyközség Önkormányzata gondoskodik.

A helyi lakosok 2020. október 27. óta tudják benyújtani a kérelmüket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában