név- és tagjegyzékkel

2020.06.11. 18:00

Tisztújítás a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamaránál

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamaránál a kamarai törvény értelmében 2020-ban tisztújításra kerül sor. A gazdasági kamara küldöttei, a testületi szervek tagjai, valamint a kamara elnöke és más választott tisztségviselők 4 éves időtartamra választhatók meg, és újraválaszthatók.

duol.hu

Elkészült a választási névjegyzék és a tagjegyzék, melyeket 2020. június 9-től június 23-ig lehet megtekinteni a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara irodájában (Dunaújváros, Latinovits Z. u. 10.) és a hivatalos honlapon.

A választási névjegyzékkel és tagjegyzékkel kapcsolatos kifogást a közszemlére tétel időtartama alatt írásban kell a kamara elnökségével közölni, aki az alaptalannak tartott kifogást legkésőbb a beérkezést követő 3 napon belül átteszi a Székesfehérvári Járásbírósághoz.

A választási névjegyzékben szereplő gazdálkodó szervezetek tagozatokban választják meg a kamarai küldötteket, melyet kizárólag a választási névjegyzékben szavazásra jogosult személyként feltüntetett személy útján gyakorolhatnak. Minden gazdálkodó szervezetet egy szavazat illeti meg.

A kamarai tagjegyzékben szereplő gazdálkodó szervezetek választhatók, amennyiben a tagsági jogviszonyból származó kötelezettségeiknek eleget tettek.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara 2020. augusztus 25-én 10 órától összevont tagozati ülés keretében tagozatonként (ipari, kereskedelmi, kézműves) külön-külön jelölő és küldöttválasztó tagozati ülést tart.

Helyszín: Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székháza (Dunaújváros, Latinovits Z. u. 10.)

 

Választási névjegyzék:

dkik_teljes választási névjegyzék 2020.06.09

  • 2020-06-09
  • XLSX
  • Választási tagjegyzék:

    dkik önkéntes tagok névjegyzék 2020.06.09

  • 2020-06-09
  • XLSX
  • Vezető képünk illusztráció.

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában