nagyvenyim

2020.02.13. 15:00

Önkéntes adatszolgáltatás lesz

A KSH önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket végez a munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei valamint a lakosság utazási szokásai témakörökben Nagyvenyimen.

duol.hu

Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH népszámlálási adatállományának aktualizált változatából véletlenszerű mintavétellel történik. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

A kapott adatokat a KSH a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásának megfelelően bizalmasan kezeli. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, valamint összesített statisztikai táblázatokban közli a KSH.

Vezető képünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában