Hamarosan dönteniük kell!

2020.01.20. 10:00

Családi nyílt napon mutatkozott be a DUE

A hazai felsőoktatásba vágyók számára közeleg a rendes felvételi szezon egyik legfontosabb határideje, az érintettek 2020. február 15-ig jelentkezhetnek a szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre.

Szabó Szabolcs

2020.01.18. Dunaújvárosi Egyetem családi nyílt nap Dunaújváros Fotón: Kővári Dániel a Dunaújvárosi Egyetem Neptun felelőse Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Ennek szellemében az intézmények mindent megtesznek annak érdekében, hogy a motivált és tehetséges hallgatókat a campusra csábítsák. A jelentkezési szezon hajrájára fordulva szombaton délelőtt 9 órától családi nyílt napra várta reménybeli leendő hallgatóit a Dunaújvárosi Egyetem.

Kővári Dániel, a DUE munkatársa
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A korábbi rendezvényekhez hasonlóan a felvételizők megismerkedhettek a dunaújvárosi felsőoktatási intézmény képzési kínálatával, a duális képzés nyújtotta plusz lehetőségekkel, a külföldi tanulmányi programokkal, de bepillantást nyerhettek a DUE mozgalmas, színes diákéletébe is. A nyílt napon az egyetem számos kutatási és vállalati partnere is részt vett. A hagyományoknak megfelelően az ismerkedést ezúttal is campustúra zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában