pályaválasztás

2019.10.13. 16:00

Nyitott napok a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum iskoláiban

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum valamennyi iskolája az idei tanév elején is megrendezi a szokásos nyílt napokat. Ezekben az időpontokban az intézmények szeretettel várják az érdeklődő, pályaválasztás előtt álló diákokat és szüleiket.

duol.hu

Eger, 2017. április 21. Borkó Antal asztalos szakoktató (j) érdeklõdõknek segít a Szakmák Éjszakája pályaorientációs program rendezvényén az Egri Szakképzési Centrum Kereskedelmi, Mezõgazdasági és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, és Kollégiumában 2017. április 21-én. MTI Fotó: Komka Péter

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Komka Péter

BÁNKI: NOVEMBER 20-21.

DUNAFERR: OKTÓBER 25 ÉS NOVEMBER 26.

HILD: NOVEMBER 11 ÉS NOVEMBER 18.

KERESKEDELMI: NOVEMBER 30.

LORÁNTFFY: DECEMBER 6.

RUDAS: NOVEMBER 23.

SZABOLCS VEZÉR: NOVEMBER 12 ÉS NOVEMBER 26.

Ezúton is felhívjuk a figyelmüket, hogy a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum intézményei október 25-én rendezik a Dunaújvárosi Szakképzés Napja pályaorientációs fesztivált, ahol egy helyen és egyidőben lehet betekinteni a hét iskolánk képzési kínálatába, írja a dunaujvarosiszc.hu.

Dunaújvárosi Szakképzés Napja

2019. október 25. 9.00 – 17.00

Helyszín: DSZC Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Apáczai Csere János Utcai Telephelye (Dunaújváros, Apáczai Csere János u. 13.)

Vezető képünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában