rendőrségi hír

2019.09.18. 10:00

Új körzeti megbízottak dolgoznak két területen

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatót juttatott el szerkesztőségünkhöz, amelyben tájékoztatja a lakosságot, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területén a Kertváros, valamint a Vasúti városrészekben 2019. augusztus 1-i hatállyal változás történt a területen szolgálatot ellátó körzeti megbízottak személyét, valamint működési területeiket illetően.

duol.hu

Az alábbiakban közöljük a nevezett két városrész új megbízott körzeti megbízottjainak aktuális elérhetőségeit, valamint fogadási idejüket és azok helyszínét. Kertváros körzet: Hári Gábor rendőr törzsőrmester, telefonszáma: 20/368-1163. E-mail: [email protected]. Fogadóóráját minden hónap utolsó szerdáján 16–18 óra között az Erdő sor 41. szám alatt tartja.

Vasút körzet: Gránicz Enikő rendőr őrmester, telefonszáma: 20/210-3714. E-mail: [email protected]. Fogadóórája minden hónap utolsó szerdáján 16–18 óra között van a Szent György u. 1. szám alatt.

A rendőrséggel kapcsolatos információ – szintén a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint –, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán 2019. szeptember 27-én (pénteken) egyéb szolgálati feladatok végrehajtása miatt az ügyfélfogadás szünetel majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában