A fül-orr-gégészet javára vált minden korty forró ital

2018.12.15. 07:00

Melengető, jótékony

A Fidesz Dunaújvárosi Szervezete idén is forró teával, forralt borral hozott melegséget a mozi előtti térre.

Körmendi Erzsébet

Karácsony előtti szép szokása a Fidesz helyi szervezetének ez a jótékonykodás. Cserna Gábor elnök, Dunaújváros polgármestere mellett dr. Galambos Dénes miniszterelnöki biztos, valamint dr. Dorkota Lajos, a MEKH elnöke fontosnak tartja minden évben, így most is, hogy saját kezűleg csapolja és kínálja a forró italokat a téli hidegben.

Cserna Gábor, Dorkota Lajos és Galambos Dénes csapolta a forró italokat a téren Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

„Adni jó! Köszönjük mindenkinek, aki felhívásunkra kilátogatott a jótékonysági rendezvényünkre, és a forró teáért, forralt borért cserébe adománnyal segít akciónkon keresztül a kórház fül-orr-gégészeti osztály kezelőegység beszerzéséhez” – mondta el Cserna Gábor. „Jóleső érzés, hogy hozzájárulhatunk egy modern gépnek a beszerzéséhez, amely segíti a fül-orr-gégészet kiváló csapatának a gyógyító munkáját, a betegek számára elviselhetőbbé és gyorsabbá teszi a vizsgálatot. Jó helyre kerül az adomány” – tette hozzá dr. Dorkota Lajos. Dr. Galambos Dénes a jótékony célok, az adományozás fontosságát, és az összefogás erejét hangsúlyozva kívánt áldott, boldog karácsonyt és eredményes, sikeres új évet Dunaújváros és térsége lakóinak.

 

Köszönik a segítők felajánlásait

A Fidesz jótékony forróital-akcióján ott volt a téren tegnap dr. Mészáros Lajos, a kórház főigazgatója is, aki örömét és köszönetét fejezte ki azért, hogy az önkormányzat és a város vezetői gondoltak rájuk, csatlakoztak a céljaikhoz. – Köszönjük mindazoknak, akik eljöttek a kórházi bálunkba és ma ide a térre, és ígérjük, jól hasznosítjuk majd a felajánlásokat a betegek és a gyógyítók érdekeinek szolgálatában – mondta Mészáros Lajos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában