Idén a sportcsarnokban búcsúztatják az óévet

2018.12.29. 12:00

Különös szilveszter

A kisvárosban nagy hagyományai vannak a közös szilveszterezésnek. A korábbi években két helyszínen is összejöttek a település lakói.

Körmendi Erzsébet

Népszerű volt a művelődési házban rendezett óévbúcsúztató rendezvény. Hasonlóan sokakat vonzott a Jankovich-kúria, ahol megtartották az óriás sátort, amelyet a karácsonyi ünnepség miatt állítottak a nagyszínpad előtti hatalmas területen, és a sátorban tartották a nagy szilveszteri bulit. Idén bővült a létesítmények palettája, így a kisváros önkormányzata és intézményei a nyáron felavatott Rácalmási Rendezvényközpont és Sportcsarnokba invitálnak mindenkit szilveszteri mulatságára.

A Digitál együttes gondoskodik a jó hangulatról
Fotó: internet

A csarnok báli helyszínként első alkalommal debütál december 31-én. A program 19 órakor kezdődik, majd 20 órától svédasztalos vacsorát kínálnak a vendégeknek hideg és meleg ételekkel, salátákkal, desszertekkel. Éjfélkor egy pohár pezsgővel koccintanak, előtte és utána a Digitál gondoskodik a jó hangulatról. A részletekről a művelődési házban érdeklődhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában