ismerős probléma

2018.10.07. 18:00

Illegális szemétlerakók Baracson is tevékenykednek

Baracs Község Önkormányzat tulajdonában lévő temetőnél kihelyezett kizárólag a temetőben keletkező szilárd hulladék elhelyezésére szolgáló konténerünket rendszeresen engedély nélkül tele teszik egyes emberek szeméttel.

duol.hu

Baracs település honlapján az alábbi felhívást tette közzé dr. Horváth Zsolt – jegyző:

A közpénzzel való gondos gazdálkodás miatt, hogy ne más szemetét kelljen elvinnünk mindenki pénzén kamerákkal figyeljük meg a területet egy ideje. A mellékelt videón látható emberek engedély nélkül hagyták ott a saját szemetüket.

A videó megtekintéséhez, kattintson a képre

Az azonosítás megtörtént mindkét esetben. Amennyiben a videón látható emberek záros határidőn belül maguktól befáradnak az önkormányzathoz a feljelentéstől eltekintünk. Sok illegális zsákot otthagyó emberről van még felvételünk, ezek feldolgozása folyamatban van, a videókból látható az a sok zsák, ami sajnos szinte mind ilyen módon került bele a konténerbe. Akinek még nincs kint a videója, de az elmúlt hetekben ugyanígy tett szintén megkérjük Önként a feljelentés elkerülése miatt fáradjon be önkormányzatunkhoz. A feljelentés ennek elmaradása esetén az ő esetükben is megtörténik részünkről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában