A város szolgálatában

2018.07.02. 13:00

Bojér Éva, Pukás Rozália és Szögi Erika vehette át a rangos elismerést

Csütörtökön a Városháza „C”-szárnyának rendezvénytermében adták át a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat, amelyet három kiváló szakember vehetett át.

duol.hu

Az alábbiakban a díjazottak méltatásait közöljük:

Bojér Éva

Osztályvezető közel 40 éves munkaviszonnyal rendelkezik, amelyből több mint 25 évet a köz szolgálatában töltött el. 2010 novemberétől a polgármesteri hivatal polgármesteri titkárságán segítette a város első emberének munkáját. 2017 januárjától a személyügyi és működtetési osztály vezetője. Munkavégzését a naprakész jogszabályismeret, feddhetetlenség, kiemelkedő problémamegoldó képesség jellemzi.

Puskás Rozália, Bojér Éva, Szögi Erika Fotók: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Puskás Rozália

A vagyonkezelési osztály analitikus nyilvántartó ügyintézője 40 éves munkaviszonnyal rendelkezik, ebből 22 évet a köz szolgálatában töltött el. Pályakezdőként a városi tanács igazgatási ügyintézője volt 1978 és 1985 között, majd 2004-től a polgármesteri hivatal adóügyi ügyintézője, 2011-től az önkormányzati vagyon analitikus nyilvántartó ügyintézője. A hivatalban töretlen lelkesedéssel végezte munkáját, amit a hozzáértés, a lelkiismeretesség és megbízhatóság jellemzett. Feladatköréből adódóan más osztályokkal, intézményekkel, gazdasági társaságok ügyintézőivel is kapcsolatot tart, segítőkészen, barátságosan. A vagyonkezelési tevékenységen belül mindig kiegyensúlyozott, és kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Szögi Erika

A főépítészi, építésügyi és környezetvédelmi osztály építésügyi ügyintézője tanulmányait Boszniában végezte, egyetemi szintű építészmérnöki végzettséget szerzett. 2001-től dolgozik a polgármesteri hivatalban. Munkavégzésére a szakmai hozzáértés és precizitás jellemző. A jogszabályi változásokat mindig pontosan nyomon követi, tudása naprakész. Feladatát elhivatottan végzi, és minden kolléga számíthat szakmai tanácsára, meglátásaira. Rendkívül megbízható, aki munkájában is rendkívül igényes, és kiegyensúlyozott tevékenységet végez. Ellátja a jegyző hatáskörébe utalt építésügyi hatósági engedélyezési és szakhatósági feladatokat, közreműködik az építésrendészeti ügyek ellátásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában