Gratulálunk!

2018.06.18. 10:30

Komoly szakmai elismerést kapott a Szent Pantaleon Kórház

Újabb szakmai elismerésben részesült a Szent Pantaleon Kórház, mint a Semmelweis Egyetem Gyakorló Kórháza.

DH

Dr. Bazsa Sándor PhD osztályvezető főorvos

Fotó: Pantaleon

Ismét elismerték a Szent Pantaleon Kórház egy munkatársának tudományos tevékenységét és gyógyító munkáját azzal, hogy dr. Bazsa Sándor PhD, kórházunk szülészet-nőgyógyászati osztályának osztályvezető főorvosa felkérést kapott a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar államvizsga-bizottságába.

A Semmelweis Egyetem végzős orvosai 2018 júniusában államvizsgáznak. Dr. Rigó János PhD, a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatója, egyetemi tanár, valamint dr. Máthé Zoltán PhD, a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikájának igazgató professzora felkérésére dr. Bazsa Sándor PhD osztályvezető főorvos is részt vett a végzős hatodéves orvosok vizsgáztatásában. Az államvizsga-bizottság öt tagja különböző szakterületek szakmailag elismert tagjaiból áll össze. Az igen neves bizottságban idén a szülészet-nőgyógyászat, a gyermekgyógyászat, a belgyógyászat és a sebészet területén elismert szaktekintélyek előtt, végzős orvosok számoltak be a hat év alatt elsajátított tudásukról.

Dr. Bazsa Sándor PhD osztályvezető főorvos
Fotó: Pantaleon

Megtisztelő és egyben komoly szakmai elismerés, hogy a bizottság szülész-nőgyógyász tagja kórházunk osztályvezető főorvosa, dr. Bazsa Sándor lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában