Mercit vezetni egy életérzés

2018.05.12. 10:00

Kétnapos partival készülnek a dunaújvárosi autósok Kulcson

A Dunaújvárosi Mercedesesek közössége 5. születésnapját ünnepli. Erre az alkalomra a szokásostól eltérően nem egy, de kétnapos partival készülnek az autósok.

Tóth Alexandra

Mercedesek mindenhol, kipufogófüst, dögös autómosó csajok és fergeteges hangulat. Valahogy így kell elképzelni egy valamirevaló autós találkozót, ahol összegyűlnek jelenlegi és jövőbeli Mercedes-tulajdonosok, de szívesen látják azokat is, akiknek bár még nincs Mercijük, de osztoznak a márka szeretetében.

Versenyszámok

A szombat délelőtt egy afféle bemelegítés lesz az igazán izgalmas programok előtt. Tíztől lehet érkezni, nevezni a versenyekre, aztán motormustra, alkatrészbörze lesz még a déli megnyitóig. Az igazi adrenalinbomba csak eztán robban, és rögtön a Garami Team Drift partijával. Aztán az erő kerül a középpontba, hiszen abból bőven kelleni fog a bálnahúzó-versenyhez. A közel két tonnás, legenás bálna Mercik elhúzásához kell némi spiritusz, hiszen közel 20 méterre kell elhúzni a gépeket. Vasárnap a csajok is megmutathatják a bennük szunnyadó erőt, persze ők kisebb autókat fognak mozgatni. Ha már erő, akkor mell-, hát-, kar- és vállizmaink tornáztatására kitűnő gyakorlat a felnitartás, ráadásul ebben is lehet versenyezni. Pihenésként egy 100 autós felvonulást csodálhatnak meg a résztvevők, a nap zárásaként pedig a hű rajongók leteszik a Mercedes-nagyesküt.

Második forduló

Vasárnap lesz a szombati versenyek második fordulója, csinos lányok autót mosnak, driftelnek ezerrel, autókategóriánként csoportképek készülnek a Mercisekről, a sok autósprogram mellett pedig táncbemutatók is színesítik az eseményt. Este afterparti és tombolahúzás, aminek a fődíja 7 éjszaka három fő részére Balin. Megéri kihagyni?

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában