Összegző

2018.03.12. 08:00

Versenyek hete volt Dunaújvárosban

Ezen a héten bebizonyítottuk, mennyire fontosak nekünk a gyermekek!

DH

Ízes élet: gasztrokaland tehetséges fiatalokkal

Fotó: archív

Hétfő: – Az ország legjobbjai versenyeztek nálunk. Idén városunk fogadta a Magyar Diáksport Szövetség rendezésében a RISKA Játékos Sportverseny Diákolimpia döntőjét, az ország legjobb gyermekcsapatait, amelyeknek tagjai tíz versenyszámban bizonyították rátermettségüket.

Nálunk volt a RISKA sportverseny döntője
Fotós: archív

Kedd: – Európában 2004 óta csaknem hetvenezer logopédus ünnepli március 6-án a logopédia európai napját. Az esemény fő célja minden évben az, hogy a logopédia világát közelebb hozza a nyilvánossághoz. Magyarország 2012-ben csatlakozott a kezdeményezéshez.

Szerda: – „Szeretve mind a vérpadig…” – a ’48-as nemzedék nagy szerelmei és különös szívzűrjei címmel tartott elő­adást a rácalmási művelődési házban és könyvtárban Csorba László történész, a Magyar Nemzeti Múzeum volt főigazgatója, aki alig vagy sose hallott történetekkel szórakoztatta a szép számú hallgatóságot.

Csütörtök: – Újraélesztett beteghez riasztották a mentőszolgálat helikopterét szerdán délután a Vasmű útra. A mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az új Vasmű utat a Liszt Ferenc kerti oldalon.

Péntek: – Beragyogták az arénát az óvodások. Nagyon ügyesek a város óvodásai, ezt bizonyították remek sorversenyeken is az egyetem arénájában. A „Hiszek Benned Sportprogram” második napján is fergeteges volt a hangulat, a rendezők is úgy látták, hogy igazi sikert hoztak ezek az események. Rengeteg boldog gyermeket láthattunk ezen a helyszínen.

Ízes élet: gasztrokaland tehetséges fiatalokkal
Fotós: archív

Szombat: – Ízes élet: gasztrokaland tehetséges fiatalokkal. Négy város tehetséges fiatal vendéglátói mérkőztek meg pénteken a helyi kereskedelmi és vendéglátóipari iskolában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában