Az új délvidéki rendőrbázis

2018.02.13. 07:30

A daruszentmiklósi ifjúsági házban nyílt meg a kmb-s iroda

Démuth Roland törzsőrmester minden hónap első hétfőjén tíz és tizenkét óra között tart majd fogadóórát abban az új kmb-s irodában, amelyet tegnap avattak fel Daruszentiklóson.

Pekarek János

Rauf Norbert polgármester szerint Fejér megye délvidékének egyik stratégiai pontján adták át tegnap délután a daruszentmiklósi rendőrségi körzeti megbízotti (kmb-) irodát. A polgármester a megnyitóünnepségen elmondta: a községen átvezető 6228. számú út a legnagyobb forgalmú, nem messze van az M6-os autópálya 83. kilométerénél a kijáró, a tervezett M8-as sztráda csomópontja is a közelben lesz. Az egykori ifjúsági házban, a nemrég felavatott könyvtár mellett nyílt meg a korszerűen berendezett és felszerelt körzeti megbízotti iroda.

Démuth Roland törzsőrmester, Varga Gábor képviselő és Rauf Norbert polgármester az iroda átadásán Fotó: ZsE

Varga Gábor, a körzet országgyűlési képviselője ehhez hozzátette: a szisztematikus rendvédelmi fejlesztéseknek köszönhetően ma Fejér megye déli részének minden településéről pár percen belül elérhető a rendőri segítség. Vörös Ferenc ezredes, a Fejér megyei rendőr-főkapitány rendészeti helyettese ehhez hozzátette, a közelmúltban tovább csökkent itt az ismertté vált bűncselekmények száma, és kijelentette: a délvidéken alapvetően rend van!

Az új kmb-s irodát a környék polgármestereinek és körzeti megbízottainak jelenlétében avatták fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában