lehull a lepel

2018.01.24. 17:30

Minden kiderül – betekinthetnek a vizsgázók a felvételikbe

Csütörtökön a Pannon Oktatási Központban, pénteken pedig a Széchenyi gimnáziumban tekinthetik meg középiskola felvételi feladatlapjaikat a vizsgázók és szüleik.

Kovács Anita

A vizsgáknak bizakodóan nekirugaszkodó Lengyel Ákos is hamarosan megtudja eredményét

A középiskolába készülő nyolcadikosok január 20-án, szombaton írták meg írásbeli felvételi vizsgájukat. Dunaújvárosban két intézményben volt lehetőségük számot adni tudásukról: a Pannon Oktatási Központban (POK) és a Széchenyi István Gimnáziumban. A két tantárgyból – magyar nyelv és matematika – megírt feladatlapok megtekintésére mindkét intézmény biztosít egy-egy napot. A POK-ban csütörtökön 8 és 16 óra között, a Széchenyi gimnáziumban január 26-án, pénteken 8 óra és 16 óra között biztosítanak lehetőséget a vizsgázók és szüleik számára a betekintésre. Ezen alkalmakkor a értékelő lapot is megkapják a vizsgázók.

A vizsgáknak bizakodóan nekirugaszkodó Lengyel Ákos is hamarosan megtudja eredményét

A kisgimnáziumba jelentkezők kijavított feladatlapjait is január 26-án lesz alkalmuk megtekinteni az érintetteknek, 8 és 16 óra között a Széchenyi gimnáziumban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában