Csillogó ékszerek, strasszköves körmök

2018.01.16. 11:00

A ragyogó báli megjelenés csak a kiegészítő elemekkel lehet teljes

A kiegészítők hétköznapi viselet esetén is sokat „dobnak” a megjelenésen. Hát, még ha alkalmi ruhához passzítjuk azokat!

Kovács Anita

Tipikus szalagavatós köröm: francia, hosszú, hegyes és természetesen a kövek sem hiányozhatnak

Fotó: amatőr

Ha forgatókönyv szerint járunk el, akkor legelőször ruhát választunk, legyen szó bármilyen alkalomról. Tekintve, hogy báli szezonban járunk, lássuk a nagy, társasági eseményekre, szalagavatókra ajánlott kiegészítőket.

Ezek azok az alkalmak, amikor bátran elereszthetjük a fantáziánkat, eltérhetünk a megszokottól. A fülbevalók merészen lelóghatnak, és a nyakékek, karkötők is lehetnek csillogók, feltűnők. Azt mondani sem kell, fontos a harmónia, ha biztosra akarunk menni, akkor komplett szettet válasszunk, így nem lehet kérdéses a tökéletes összhang. Lábbelik tekintetében is az összharmónia figyelembe vétele legyen a fő csapásirány, de azért a kényelemről se feledkezzünk meg.

S ha már kényelem, kérdés, hogy mennyire lehet praktikus a hosszú, hegyes köröm, mégis ez dívik a szalagavatóra készülő lányok között. Kovács Debóra, műkörmöst kérdeztük a témában: – Szalagavató bálra elsősorban francia körmöt kérnek, vagy a rózsaszín világosabb árnyalatát. Nem ritka ilyenkor az extra hossz, a formák közül leginkább a hegyes fazont választják a vendégek. Egy-egy ujjra csillámporos bevonatot kérnek, ami rendkívül jól passzol a köves körmökkel.

Tipikus szalagavatós köröm: francia, hosszú, hegyes és természetesen a kövek sem hiányozhatnak
Fotós: amatőr

A szakembertől azt is megtudhattuk, hogy az egyébként zselés megoldást választók is ilyen jeles alkalmakkor inkább az épített köröm mellett döntenek, mert tartósság szempontjából sokkal stabilabb a végeredmény. Továbbá, hogy a bálozók az utolsó pillanatig elodázzák a „beavatkozást”, hogy nehogy véletlenül baleset érje a féltve óvott körmöket. Nem sérülhet meg, nem eshet ki belőle egy kő sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában