Kamilla javára énekelnek, zenélnek

2017.11.28. 17:25

Vasárnap este a Békében lesz a fellépés!

Nagy Kamilla februárban lesz ötéves – és tavaly május óta szenved egy különösen alattomos és kegyetlen betegségtől, az úgynevezett neuroblasztómától, azaz rosszindulatú idegrendszeri daganattól.

Pekarek János

Horváth János és Szücs Antal Gábor Fotó: Archív, Ady Géza

Az ő javára szerveznek jótékonysági koncertet vasárnap 18 órától a dunaújvárosi Béke étteremben!

A súlyos beteg, ötéves Nagy Kamilla javára jótékonysági koncertet rendeznek december 3-án, vasárnap este hat órától a dunaújvárosi Béke étteremben – sztárfellépőkkel!

Horváth János és Szücs Antal Gábor
Fotó: Archív, Ady Géza

A műsorban főként Dunaújvároshoz kötődő művészek lépnek föl – akik az egyik ötletgazda és szervező, Horváth János elmondása szerint az első szóra vállalták a fellépést, ingyen, Kamilla gyógyulását segítendő! Fellép többek között a Mediterrán gitár duó: Szűcs Antal Gábor és Horváth János, ott lesz a Digitál együttes, énekel Jankó, akit ugyancsak a Digitál kísér, eljön a Gipsy Kings Tribute (ennek szintén tagja Horváth János), Pintér Timi, a debreceni színház énekes művésznője is műsort ad, miként Baki Endre is zongorázik, Mukli István szaxofonozik, Kiss Péter pedig harmonikázik. Kamilla különben (viszonylag) jól van: édesanyja szerint tünetmentes, mert szedi a gyógyszereket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában