szín5

2021.08.09. 09:00

Előfordult, hogy becsúszott egy négyes, de most színötös lett

A tanév végén Szín5ös címmel hirdettük meg azon felhívásunkat, amellyel a térség kitűnő tanulóit kívántuk bemutatni.

Molnár Emese

Csupa 5-ös csillogott Bánhegyi Boglárka bizonyítványában is. A diáklány ősszel lesz 14 éves, és a Pannon Oktatási Központban tanul. Az első, a hatodik és a hetedik osztályban volt kitűnő eredménye, a többi tanévben valahogy mindig becsúszott egy 4-es érdemjegy is. Most viszont Boglárka megint színötösre teljesítette tanulmányait a 2020/2021-es tanévben.

Egyedül szokott tanulni, és ha elakad valamiben vagy kérdése van, a szüleitől vagy a testvérétől kér segítséget. A kedvenc tantárgya az angol, kétszer is volt nyelvi versenyen. A tankerületi iskolák közötti megmérettetésen első és második helyezést is elért.

Az angolon kívül a favoritjai közé tartozik a rajz és a testnevelés is. Nem meglepő ezért, hogy szabadidejében szívesen rajzol. Már óvodás kora óta túrázni jár, és lelkesen fotózza a természet szépségeit.

Boglárka nagyon szereti az állatokat, hetente lovagol Fotó: amatőr

Hét esztendeje csatlakozott a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes családjához. Imádja az állatokat, heti szinten lovagol is.

Ezen kívül szívesen segít otthon a konyhában, szereti süteményekkel meglepni a családot. Egyelőre még nincs konkrét elképzelése arról, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz. A lehetőségei és képességei adottak, az elkövetkezendő években minden bizonnyal megtalálja majd azt az utat, amin tovább szeretne haladni. Mint az anyukája elmondta, Boglárka megfigyelőképessége és memóriája nagyon jó, nyilván ez is közrejátszhat abban, hogy ilyen szépen teljesít a tanulásban. Azért is különösen büszke rá az anyukája, mert nagyon segítőkész, empatikus és odafigyel embertársaira.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!