Dunai Kincses Kert

2021.03.19. 12:00

Kézműves piac lesz, húsvét szellemében

Március 20-án, szombaton délután 13 órától újra megnyitja kapuit a Szalki-szigeti kemping területén a Dunai Kincses Kert helyi termelői és kézműves piac.

Agárdy Csaba

2021.02.20. Dunai Kincses Kert Termelői piac Szalki-sziget Dunaújváros Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Húsvét közeledtével gazdag árukínálattal várják a vásárlókat az árusok, akik minden eddiginél nagyobb létszámban, több mint nyolcvanan jelentkeztek be a piacra. Ismét lesznek civil szervezetek is a vendégek között.

A Pentele Baráti Kör helytörténeti kiadványokat kínál majd a látogatóknak, amíg a Jószolgálati Otthon Közalapítvány az ellátottak által készített tavaszi díszekkel mutatkozik be. Ezúton is szeretnék a szervezők felhívni a látogatók figyelmét, hogy a járvány­ügyi intézkedések betartása a piac területén mindenki számára kötelező! Kérik, hogy viseljenek maszkot, ügyeljenek a fizikai távolságtartásra, valamint a megvásárolt élelmiszereket ne fogyasszák el a piac területén!

A tavaly év végén indult kézműves piac „akció” egyre népszerűbb, Rácalmáson tartották meg az elsőt, majd a járvány miatt – talán csak ideiglenesen – átkerült Dunaújvárosba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!