sokaknak jó hír

2020.02.08. 10:00

Visszaköltözik a Diabetológia a Rendelőintézetbe

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2020. február 10-től a diabetológiai szakrendelés és gondozó a Rendelőintézet VII. szintjére visszaköltözik, írja a Szent Pantaleon Kórház.

duol.hu

A Szent Pantaleon Kórház az alábbi tájékoztatót juttatta el szerkesztőségünkbe:

Kormányzati támogatásnak köszönhetően komoly felújításokat, átalakításokat tudtunk megvalósítani a Rendelőintézetben, egyszerre őriztük meg hajdani szépségét és lett komfortosabb és korszerűbb. Többek között a technikailag teljesen elavult lift helyett új üzemel, valamint kialakításra került, hogy a hetedik szinten is ki és be lehessen szállni.

A diabetológia szakrendelés évtizedek óta a rendelőintézet hetedik szintjén működött, pár hónapja a felújítás idejére a kórház második emeletére költözött át. 2020. február 10-től a diabetológia szakrendelés és gondozó visszaköltözik az eredeti, de már felújított helyére a Rendelőintézet hetedik szintjére. A diabetológia változatlan rendelési időben és továbbra is a (25) 550-389-es telefonszámon érhető el, a gondozottak által már a megszokott, de komfortosabb helyén.

Köszönjük a betegeink felújítás alatt tanúsított türelmét és megértését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!