Összefoglaló

2023.07.07. 13:00

Több baleset tegnap az M6-oson

Duol.hu
Forrás: police.hu

Csütörtökön reggel negyed hét körül egy pécsi nő közlekedett autóval az M6-os autópályán Budapest irányába – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n. A külső forgalmi sávban haladt, amikor a 100-as kilométerszelvénybe érve, a hirtelen kialakuló heves esőzés folytán a kocsi megcsúszott. Az egyedül utazó sofőr elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és az úttest mellett található vízelvezető árkon áthajtva, a füves rézsün a forgalom irányával szemben, kerekein állt meg.

Forrás: police.hu

Délután három óra körül egy férfi közlekedett Kia típusú személygépkocsival az M6 autópálya Pécs felé vezető oldalán az előző forgalmi sávban, amikor sebességét nem a jármű sajátosságának megfelelően választotta meg és a 122-es  kilométerszelvényhez érve,  a  sávokat elválasztó szalagkorlátnak ütközött. Az ütközés következtében a jármű az úton megpördült majd ismételten a szalagkorlátnak csapódott, végül újra megpördült az úttesten és az előző sávban állt meg.

A balesetekben érintett sofőrök és utasaik valamennyien használták a biztonsági övet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában