Lopás

2023.07.14. 15:00

Rendőrkézen az autófeltörő

A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai elfogták a férfit, aki betörte egy autó ablakát és az utastérből készpénzt, iratokat és több bankkártyát tulajdonított el.

Duol.hu

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Etyek külterületén 2023. július 1-jén, késő délután valaki betörte az ott parkoló személyautó ablakát, abból készpénzt, iratokat és több bankkártyát lopott el, majd kiszúrta a jármű gumiabroncsát is – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

Forrás: police.hu

A rendőrök helyismeretének és az aprólékos adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit rövid időn belül elfogtak és előállítottak a Bicskei Rendőrkapitányságra. A férfi kihallgatása során a nyomozók kíváncsiak voltak arra is, miért volt szükség a jármű gumiabroncsának kivágására, mire azt a választ kapták, hogy azt már mérgében szúrta ki, mert az ablak betörése során annyira megfájdult a keze.

Forrás: police.hu

A 27 éves felcsúti férfi ellen kisebb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában