Óvatosan közlekedjünk!

2023.07.16. 09:17

Az autópálya érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani — Frissítve!

Baleset az M7-es autópályán, Martonvásár térségében két személygépkocsi ütközött össze.

Duol.hu

Forrás: police.hu

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2023. július 16-án 8 óra 18 perc körül az M7-es autópálya 27. kilométerszelvényében Martonvásár térségében, a Balaton irányába vezető oldalon, ahol két személygépjármű ütközött össze – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani, a baleset miatt közel öt kilométeres torlódás alakult ki.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Frissítve!

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-es autópályán – Újra zavartalanul haladhat a forgalom Martonvásár térségében, a Balaton irányába vezető oldalon.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2023. július 16-án délelőtt Martonvásár térségében, a Balaton irányába vezető oldalon, ahol két személygépjármű ütközött össze.

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az autópálya balesettel érintett szakasza újra teljes szélességében járható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában