Nem tanult a hibájából

2023.06.30. 17:00

Két órán belül kétszer hajtott ugyanabba a sebességmérőbe

Hiába hívták fel a szabályok betartására a figyelmét a rendőrök.

Duol.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2023. június 29-én sebességellenőrzést végeztek a városban. Munkájuk során 9 óra 45 perckor észleltek egy Suzuki típusú személygépkocsit, amely a megengedett 50 km/h helyett 68 km/h-val közlekedett. A 69 éves járművezetőt megállították és a részére 30.000 Ft közigazgatási bírságot és 4 előéleti pontot szabtak ki, egyúttal az egyenruhások felhívták a figyelmét a sebeséghatárok betartására, írja a police.hu.

Közel két óra elteltével és változatlan helyszínen ismét jelzett a kamera, hogy gyorshajtó közeledik. Járőrök az ismerős gépkocsit látva konstatálták, hogy a férfi nem tanult a korábban történtekből, így a 68 km/h sebességét „megdöntve” 86 km/h-val hajtott a városközpont irányába. A férfi második szabályszegéséért a járőrök 60.000 Ft összegű pénzbírságot és további 4 előéleti pontot szabtak ki.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy tartsák be a sebességhatárokat, vezessenek az út és látási viszonyoknak megfelelően, illetve induljanak el hamarabb az úti céljuk felé!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában