Nincs egyedül!

2023.02.24. 17:00

Van segítség, hívja az áldozatsegítő vonalat!

Tájékoztató plakátokkal hívták fel az emberek figyelmét az áldozatsegítés lehetőségeire.

duol.hu

Abban az esetben, ha Ön vagy hozzátartozója sérelmére szabálysértést vagy bűncselekményt követnek el, haladéktalanul kérjen segítséget a rendőrség ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámán

Fotó: Yelizaveta Tomashevska

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai az Áldozatok Világnapján, 2023. február 22-én a vármegye több frekventált pontján is (áruházakban, egészségügyi létesítményekben) információkkal ellátott figyelemfelhívó plakátokat, valamint tájékoztató szórólapokat helyeztek ki az áldozatsegítés érdekében.

A bűnmegelőzési szakemberek felhívják az emberek figyelmét, hogy a rendőrség abban az esetben tud hatékonyan fellépni, segíteni, ha a jogellenes cselekményről tudomást szerez.

Abban az esetben, ha Ön vagy hozzátartozója sérelmére szabálysértést vagy bűncselekményt követnek el, haladéktalanul kérjen segítséget a rendőrség ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámán vagy a segítő szervezetek telefonszámán, így Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat 06 80 20 55 20-as krízisvonalán, a nap bármely szakában hívható, 06-80-225-225-ös Áldozatsegítő Vonal telefonszámán, valamint a NANE Egyesület 06 80 505 101-es segélyvonalán.

 

Forrás: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában