Gárdony

2024.05.26. 19:00

Kitörte a vasútállomás ajtajának üvegét egy férfi

A Székesfehérvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a vasútállomás várótermének ajtóüvegét kitörte Gárdonyban.

Duol.hu

A vádirat szerint a férfi egy másik személy társaságában ittasan, 2023. december 17-én este, Gárdonyban a vasútállomás várótermében tartózkodott. Az egyik vasútőr, mivel a váróteremben csak érvényes menetjeggyel rendelkező személyek tartózkodhatnak, felszólította a férfit és társát, hogy a helyiségből távozzanak. A vádlott a felszólításnak ugyan eleget tett, de a helyiségből kifelé menet, garázda indulatában az ajtó egyik ablaküvegét megütötte, amely kitört.

A vádlott cselekménye alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen. A cselekményével mintegy 5.000,- Ft kárt okozott.

Az ügyészség vádiratban a terhelttel szemben tárgyalás mellőzésével, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, valamint a sértett által előterjesztett polgári jogi igény elbírálását indítványozta.

A képen a megsérült, üveg nélküli ajtó látható:

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában