Ököllel "beszélgettek"

2022.08.20. 07:58

Sajátos konfliktuskezelés Sárbogárdon

A két sárbogárdi férfi egy közlekedési szituáció miatt szólalkozott össze egymással, azonban a vitarendezés dulakodásba, majd rongálásba torkollott.

police.hu

A két sárbogárdi férfi egy közlekedési szituáció miatt szólalkozott össze egymással, azonban a vitarendezés dulakodásba, majd rongálásba torkollott.

A rendőrségre 2021. augusztus 31-én kora délután érkezett bejelentés arról, hogy Sárbogárdon, a Hősök terén két férfi összeverekedett. A helyszínre érkező járőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy egy 48 éves, valamint egy 25 éves helyi férfi között konfliktus alakult ki, miután a fiatalabb férfi hangosan azt sérelmezte, hogy a 48 éves gépjárművezető nem megfelelő helyen várakozik gépkocsijával, majd ezek után megütötte az autó sofőrjét. A két férfi között pillanatokon belül kölcsönös dulakodás vette kezdetét, melynek során a 25 éves férfi a várakozó személygépkocsi visszapillantó tükrét letörte, továbbá betörte a jármű bal hátsó ablaküvegét.

A helyszínen történt elfogásukat követően az egyenruhások mindkét férfit előállították, és a 25 éves fiatalt garázdaság, valamint rongálás vétség, míg 48 éves haragosát garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Sárbogárdi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták a Sárbogárdi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában