Gárdony

2021.11.20. 18:00

Kábítószergyanús tablettákat találtak a kocsijában

duol.hu

Az autóban talált gyanús tabletták Fotó: police.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 48 éves férfit, akinek autójában nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot és készpénzt találtak.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Gárdonyi Rendőrkapitányságon egy 48 éves férfival szemben.

A járőrök 2021. november 17-én délután Baracskán állították meg a személygépkocsival közlekedő sofőrt, és ellenőrzés alá vonták. A jármű átvizsgálása során az utastérben 400 darab nejlonzacskóba csomagolt, drapp színű – a sofőr állítása szerint extasy – tablettát találtak az egyenruhások. Az autóból további 3 különböző nejlonzacskóban összesen 280 gramm zöld növényi törmelék is előkerült, amelyet a férfi marihuánaként nevezett meg. A rendőrök ruházatátvizsgálás során körülbelül kétmillió forint készpénzt is találtak, melynek eredetéről hitelt érdemlően nem tudott nyilatkozni a férfi. A kábítószergyanús anyagokat és a készpénzt lefoglalták.

Az átvizsgálás során körülbelül kétmillió forint készpénzt is találtak

A gárdonyi rend­őrök a hatósági ellenőrzést kiterjesztették a százhalombattai lakos otthonára is, ahol kutatást tartottak, és zöld növényi törmeléket, továbbá növényi törmelékkel szennyezett konyhai mérlegeket találtak, és foglaltak le.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói a 48 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Az autóban talált gyanús tabletták
Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában