rendőrségi hírek

2021.09.02. 13:00

Ez történt az elmúlt 24 órában

police.hu

A rendőrségre a 63-as számú főútról, Sárbogárd térségéből érkezett bejelentés személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetről 2021. szeptember 1-jén délután. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 34 éves sárkeresztúri nő Székesfehérvár felől Sárbogárd irányába közlekedett gépkocsijával. A sofőr balra kanyarodási manővere során későn vette észre, hogy a mögötte haladó személyautó már megkezdte a kanyarodó jármű előzését és összeütközött vele. Az ütközés következtében a vétlen jármű két utasa megsérült. Az intézkedő járőrök a balesetet okozó gépkocsivezetőről megállapították, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, ezért a rendőrkapitányságra előállították és az elkövetett jogsértések miatt eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Az egyenruhások Sárkeresztúr belterületén igazoltattak 2021. szeptember 1-jén délelőtt egy 23 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől, továbbá bírság meg nem fizetése miatt a hatóság a körözését rendelte el. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában