kék hírek

2021.05.09. 10:01

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült az előszállási férfi

Járművezetéstől eltiltott, körözött és ittas személyekkel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

A járőrök 2021. május 8-án 9 óra 40 perckor ellenőriztek egy személygépkocsit és annak sofőrjét a 8123-as számú út 6-os kilométerszelvényében, Székesfehérvár közelében. Az intézkedés során megállapították, hogy a 65 éves zámolyi lakost a járművezetéstől jogerősen eltiltották, valamint a Székesfehérvári Járásbíróság a körözését elrendelte. Az egyenruhások a férfit elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vételét követően a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították, írja a police.hu.

A körzeti megbízott 2021. május 8-án 10 óra 40 perckor Előszálláson ellenőrzött egy gépkocsit és annak járművezetőjét. Az intézkedés során alkalmazott szonda pozitív értéket jelzett, valamint megállapították azt is, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik a 39 éves helyi lakos, továbbá a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A rendőrök a férfit elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbevételét követően a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában