rendőrségi hírek

2020.12.29. 16:00

Lopás és rongálás ügyében intézkedtek megyénk rendőrei

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

A vagyonőrök Bicskére, a Csabdi úton található bevásárlóközpontba kértek rendőri segítséget 2020. december 28-án késő délelőtt, írja a police.hu. A helyszínre érkező járőröknek a biztonsági szolgálat munkatársai elmondták, hogy tetten értek három bicskei lakost, akik az áruházból többek között szeszes italokat kíséreltek meg eltulajdonítani úgy, hogy az azokon található áruvédelmi eszközöket megrongálták. A rendőrök a 37 éves férfit és két társát a helyszínen igazoltatták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult velük szemben eljárás.

A rendőrségre 2020. december 28-án délután érkezett bejelentés arról, hogy Martonvásáron, a Boglárka utcában egy 39 éves helyi lakos előzetes szóváltást követően megrongálta szomszédja lakásának bejárati ajtaját. A férfit a rendőrök előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra. Az eset miatt rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában