három sérült

2020.09.11. 17:04

Baleset Nagyvenyim és Mezőfalva között – feloldották az útzárat

Baleset történt Mezőfalva és Nagyvenyim között, a nagyvenyimi lovarda bejáratával egy vonalban.  Helyszíni információk szerint három sérültje van a balesetnek, melyből egy súlyos.

Horváth László

Frissítés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. szeptember 11-én délután a 6219-es számú úton, Nagyvenyim és Mezőfalva települések között. Egy személygépjárművel közlekedő 45 éves nagyvenyimi lakos balra kanyarodási szándéka miatt az úttesten lassított, amikor a mögötte közlekedő autó 63 éves mezőfalvai vezetője a hátuljába hajtott. Az ütközés következtében a mindkét járművezető megsérült. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság


Frissítés 17:05

A helyszíneléssel végeztek a hatóságok, 17 órakor feloldották az útzárat


Eredeti hír 16:05

Jelenleg a mentők a sérülteket látják el. A Dunaújvárosi tűzoltók és a Mezőfalvi öntkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre, ahol a rendőrség is jelen van. Mezőfalva- Dunaföldvár kereszteződésében lezárták az utat, Nagyvenyim felől sem lehet a helyszínt megközelíteni. Kerülni a mezőfalvi hadi út felé földúton, vagy Dunaföldvár felé lehet! A helyszínelés várható időtartama három óra.

15.15 perckor érkezett a riasztás a mezőfalvi önkéntes tűzoltók vonalán, hogy baleset történt Mezőfalva és Nagyvenyim közötti 6219-es úton. A helyszíni nem hivatalos információk szerint a nagyvenyimi lovarda vonalában bekövetkezett baleset az úgynevezett ráfutásos baleset volt. A szemtanúk elmondása alapján a fehér színű gépkocsi be akart fordulni a lovarda bejáratára. Az őt követő sötétszürke személyautó pedig hátulról neki ment. Jelenleg a helyszínelés folyik, melyet három óra időtartamban határoztak meg. A mezőfalvi polgárőrség a volt honvédségi laktanyába vezető útnál terelik el a forgalmat.Hivatalos információ esetén frissítjük a cikkünket.

Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap
Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap
Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap
Fotó: Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában