halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt

2020.04.07. 22:04

Félpályán megindult a forgalom a 6-os számú főúton – Frissítve!

Az Iváncsa térségében történt közúti közlekedési balesetben egy férfi vesztette életét.

police.hu

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. április 7-én 17 óra 35 perckor a 6-os számú főút 45-ös kilométerszelvényében, Iváncsa térségében, ahol egy Opel, valamint egy Volkswagen típusú személygépkocsi ütközött össze. A baleset során az Opelben utasként helyet foglaló 51 éves ercsi illetőségű férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, írja a police.hu.

Fotók: police.hu

A helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is tart, a forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban, félpályán halad.

23:30 – Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a korábbi halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén. A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást a 6-os számú főút 45-ös kilométerénél, Iváncsa térségében, a 2020. április 7-én 17 óra 35 perckor történt halálos közlekedési baleset helyszínén. A főút forgalma ismét zavartalanul haladhat, adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában