Páratlan bravúrt hajtottak végre a versenyen

2024.05.27. 11:00

A Földvárikumok mesterhármast értek el

Harmadik alkalommal is győzött a csapat a Hungarikumok versenyén. A gimnázium remekül felkészített diákjai kiválóan oldották meg a feladatokat. Kellemes meglepetést okoztak az ajándékokkal. A kiemelkedő sikerhez az összefogás is hozzájárult - írja társoldalunk a teol.hu.

Duol.hu

Fafkáné Simon Ildikó, Ihász Bernadett, Czompó Hanna és Kőszegi-Kövér Anna Lakitelken, a Népfőiskola előtt Fotó: Beküldött fotó

Mesterhármast ért el a Földvárikumok triója a Kárpát medencei Hungarikumok versenyén. Azaz, a dunaföldvári Magyar László Gimnázium három tanulója, páratlan bravúrt végrehajtva, a legutóbbi megmérettetésen is első helyen végzett, akárcsak a korábbi kettőn.

A Lakitelki Népfőiskola Alapítvány szervezésében zajló, hagyományos seregszemlén ez alkalommal, azaz május 22-én és 23-án tizenhárom csapat mérkőzött meg egymással. A dunaföldvári középiskola színeiben a 10. A. osztályos Czompó Hanna, Ihász Bernadett és Kőszegi-Kövér Anna bizonyította tudását. Alapos felkészítésüket a hagyományokhoz híven ismét Fafkáné Simon Ildikó,  a Dunaföldvári Értéktár Bizottság elnöke vállalta.

Részletek a teol.hu oldalon

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában