Már kozmetikushoz jár

2024.02.18. 12:00

Hannibál és barátai

Várkonyi Zsolt

Emlékeznek még Hannibálra, a husky-ra? Már 15 hónapos, aki túl van az első nyaralásán és karácsonyán is. Szinte napra egy éve annak, hogy Nóra és a férje Dunaújvárosból egészen Miskolcig utaztak érte. A gazdi elmondta, hogy egy hirdetésben találták az új családtagot. Az alomból szúrta ki őt, mert pontosan úgy nézett ki, mint a gyerekkori kiskutyája. Pontosan ugyanolyan a kis arca, a szeme – az egyik barna, a másik kék –, mint az egykori kedvencéé.
Gyakran járok a MOL kútra tankolni, ahol Nóra dolgozik, aki mindig örömmel beszél Hannibálról

 

Elmondta, hogy Hannibál imád minden kutyával játszani, és a legjobb barátaival szuper partykat és sétákat szoktak szervezni. Ezek a képek megmutatják azt, hogy fajtától és mérettől függetlenül is tudnak együtt játszani a kutyusok. Hannibál már készül a jó időre. Januárban felkeresték a Zara's kutyakozmetikát, ahol Hannibál megszépült. Először kicsit bátortalan volt, de hamar megszokta az új helyzetet és békésen fogadta a kozmetikával járó "viszontagságokat". Hála Szép Viviennek, aki végtelen türelemmel és szeretettel végzi a munkáját. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában