A 2023-as év cikkeiből szemezgetünk

2024.01.01. 13:00

Milliókat emeltek le két dunaújvárosi polgár számlájáról

Sorozatot indítunk portálunkon, amiben szemezgetünk 2023-ban korábban megjelent cikkeink közül. Nem csak a legnépszerűbbek közül válogattunk, hanem érdekes, Dunaújvárosban nagy érdeklődésre számot tartó témák, események, emberi sorsok, sikerek vagy éppen megindító történetek is vannak közöttük. Olvassák ezeket újra karácsony alatt egy csésze forró kávé, tea, vagy akár egy kiváló forralt bor társaságában!

Molnár Emese

A koronavírus-világjárvány miatt jelentősen megnőtt az interneten bonyolított ügyletek száma, és részben talán a kényelmi szempontok miatt is, de megmaradt a nagy forgalom a digitális térben. Sajnos ezzel párhuzamosan a bűnözők is erre a frontra helyezték át a fókuszt, s újabb és újabb csalási módszereket dolgoznak ki arra, hogy pénzhez jussanak. A kiberbűnözés veszélyeiről  Kiss Dénes rendőr őrnaggyal, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési alosztályvezetőjével beszélgettünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában