Hajdan volt

2023.10.16. 11:00

A 6-os számú főúton súlyos közúti közlekedési baleset történt

„a 6-os számú főútvonalon súlyos közúti közlekedési baleset történt, melynek során hárman sérültek meg” – számolt be az esetről a Tolna Megyei Népújság 1988. október 16-i száma. A 35 éve történt eseményről így írtak:

Duol.hu

Képünk illusztráció

„A baleset okozója, aki az előzési szabályokat nem tartotta be, autójával az árokba borult, s elmenekült a helyszínről. A bejelentés után a rendőrkapitányság nagy erőket mozgósítva kezdte meg az ismeretlen személy felderítését. A helyszínen rögzített nyomok, a megtalált tárgyak és bizonyítékok alapján néhány órával a baleset bekövetkezte után már ott álltak K. I. sióagárdi lakos szekszárdi háza előtt a baleset helyszínelői. K. a hívatlan vendégek kérdéseire válaszolva egyértelműen tagadta, hogy köze lenne a balesethez. Mi több, mikor a gépkocsi holléte után érdeklődtek a rendőrök, színlelt meglepődéssel mondta, nem tudja, miért nincs kocsija a helyén. Márpedig, ha nincs, valószínű, hogy ellopták a ház elől. A kitalált történethez egy napig ragaszkodott. A felsorakoztatott érvek, szakértői bizonyítékok, és a helyszínen talált nyomok alapján azonban egyértelművé vált, hogy nincs értelme tovább tagadnia.” 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában