Közel féléves

2023.05.24. 16:00

Növekszik a gyönyörűséges Hannibál

Várkonyi Zsolt

Egy 11 hetes husky kutyával találkoztunk a MOL benzinkúton még február 21-én. A kiskutya ma már 3 hónappal idősebb lett, számításaink szerint mintegy fél éves, és szépen cseperedik. Amikor februárban a gazdit kérdeztük a simogatásokat is jól viselő kis gyönyörűségről elmondta, hogy Dunaújvárosból férjével egészen Miskolcig utaztak érte. Egy hirdetésben találták a Hannibál névre keresztelt új családtagot. Az alomból szúrta ki őt Nóra, a házaspár hölgy tagja, mert pontosan úgy nézett ki, olyan gyönyörűséges volt, mint a gyerekkori kiskutyája. Pontosan ugyanolyan a kis arca, a szeme – az egyik barna, a másik kék –, mint az egykori kedvencé. Hazafelé jövet akkor első útjuk a benzinkúti kollégákhoz vezetett, akkor is ott találkozhattam velük.

Már közel féléves a kis husky
Fotó: amatőr

A minap ismét arra vezetett az utam, és pont Nóra volt műszakban, akit Hannibálról kérdezve áradt belőle a szeretet. Hannibál továbbra is nyugodt, barátságos kutya, a család igazi kedvence. Néhány képet is megosztott róla.

 

Címkék#husky

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában