Találd meg! Fejtsd meg! Fedezd fel!

2023.05.06. 12:00

Interaktív kalandozás az egykori Vidámparkban - korabeli képek galériájával

Interaktív kalandozás a Vidámparkban - ezzel a hívogató címmel hirdették meg már második alkalommal azt a rendhagyó játékot, amelyben a feltett - elsősorban helytörténeti - kérdésekre adott helyes választ a területen található állomásokon elrejtett kérdések segítségével lehet megfejteni.

Balla Tibor

Vidám- vagy meglepő park? A kép alapján nem eldönthető.

Forrás: jakd

Fotó: Picasa

A szervezők arra törekedtek, hogy ne legyen túl nehéz, rengeteg segítséget nyújtanak a játékban, így senkinek nem kell félnie attól, hogy ne tudná megoldani. A terep nem túl nehéz, és szinte végig kiépített utakon lehet sétálni keresni/kutatni. Vasárnap délelőtt 10 órától várják a játékra jelentkezőket. A játék, számításuk szerint nagyjából fél és 1 óra közötti időtartam alatt teljesíthető. Az esemény annyiban kötetlen, hogy délután 2 óráig bármikor lehet csatlakozni, így akár ebéd utáni programnak is tökéletes. A helyes megfejtőknek apró meglepetésekkel készülnek, de a gyermekek sem távoznak majd üres kézzel. Várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A találkozási pont, ahol a feladatlapot is fel lehet venni, a szabadtéri színpadnál, vagyis a Kalandpark bejáratánál van. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában