Ünnep

2023.03.04. 11:00

A szállítómű nyugdíjas hölgyeit köszöntötték

Szente Patrícia

A finom sütemények sem maradhattak el

Fotó: LI

Előrehozott nőnapi rendezvényét tartotta a Szállítómű Nyugdíjas Baráti Kör. A szervezet minden évben igyekszik hölgytagjainak kedveskedni egy kellemes, családias programmal, amin természetesen a kör összes tagja szívesen vesz részt. 

Könnyed társalgás és remek hangulat jellemezte a nyugdíjasklub csütörtöki nőnapi ünnepségét, amely során a baráti kör női tagjait gyönyörű virággal köszöntötték. Sümegi Lajos, a szervezet vezetője elmondta, az ilyesfajta közösségi programok nagyon jót tesznek a tagoknak, mindig örömmel vesznek részt azokon, hiszen ez kizökkenti őket a mindennapokból. A rendezvényről természetesen nem maradhattak el a finom sütemények és szomjoltó sem, ezeket kedélyes beszélgetések közepette fogyasztották el a nyugdíjasok. 

Gyönyörű virágokkal köszöntötték a hölgyeket
Fotós: LI

A Szállítómű Nyugdíjas Baráti Kört egy további nőnapi rendezvényre is szeretettel várják majd, ahol a zene és a tánc is szerepet kap. A március 9-én tartandó eseményen hat nyugdíjasklub vesz részt, így körülbelül 120 vendégre és egy remek hangulatú mulatságra számíthatnak. 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában