Újra megtartják

2023.02.16. 10:00

Sugárúti Fesztivál: idén május elsején felvonulást terveznek

Molnár Emese

Tavaly július elején szervezték meg ezt a fesztivált Fotó: Laczkó Izabella

Fotó: LI

Kortárs közösségi séta-akció: Vasmű úti karnevál (a május elsejei felvonulások emlékére). Ismét megrendezik a Sugárúti Fesztivált, amelynek egyik legizgalmasabb és legimpozánsabb programjához várják a dunaújvárosi vállalkozások jelentkezését – ezt írja honlapján a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara. Idézik a szervezők felhívását, miszerint „nagyszabású, élő zenés kísérettel megvalósuló ,kiöltözős’ sétát teszünk, amellyel a Vasmű úti korzózások, felvonulások emlékét elevenítjük fel. Közös felvonulásunk élén egy Csepel teherautó platóján zenél a Hungarian Marching Dixiland Band.

Zenés-kosztümös séta-akciónk karneváli keretek között nyújt alkalmat arra, hogy kreatív módon mutathassuk be és ünnepelhessük városunk értékes közösségeit”. A május 1-re tervezett felvonuláson részt vevő cégek, gyárak, vállalkozások, szakmai szervezetek saját hagyományaikat, profiljukat, székhelyüket, logójukat vagy éppen a tevékenységüket fémjelző színeket, anyagokat, motívumokat jeleníthetik meg a kosztümjeikben, amelyek megálmodásához és kivitelezéséhez segítséget nyújtanak a szervezők. A cégek március 14-ig jelentkezhetnek a programra a Kortárs Művészeti Intézet bármely elérhetőségén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában